Този сайт използва бисквитки (Cookies). Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Научете повече за тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук

Последно от блога

Най-новата ни рецепта за разядка с масло от Бял трън

facebook thumb

Ако искате да разнообразите менюто си с нещо вкусно и за разяждане преди основното ястие, а защо не и като лека закуска, ви предлагаме най-новата ни рецепта за разядка /дип/ с Масло от бял трън. Разядката е със запечени чери домати и сирена.

Продукти: 
Няколко чери доматчета 
200 г крема сирене (може и извара) 
1/2 кофичка кисело мляко 
200 г фета сирене 
1 скилидка чесън 
Сол, черен пипер 
Магданоз 
Много Масло от Бял трън!!!

Приготвяне: 
Нареждаме измитите доматчета в тавичка, покрита с хартия за печене. Овкусяваме с пипер, сол и мазнина за готвене по избор. Запичаме 15-20 мин. или докато видите, че започват да се “пропукват”. Докато ги чакаме, слагаме сирената в купа, заедно с киселото мляко, стритата скилидка чесън, сол и черен пипер. Разбъркваме добре. Сервираме в купа като първо слагаме от сместа със сирена, отгоре нареждаме доматките и поръсваме с магданоз или копър. Накрая поливаме с Масло от бял трън и консумираме с удоволствие и в добра компания!